Njut av golf på Mallorca

Golf är trevligt nästan var man än befinner sig egentligen. Det är inte fel att ta en runda här hemma i Sverige, men det är ännu bättre när man kan göra det på ett varmt och soligt ställe som till exempel Gran Canaria eller Mallorca. På båda dessa öar finns det gott om golfbanor, Mallorca har faktiskt hela 20 stycken. Lägg där till att de även har 300 soldagar per år! Det innebär att alla dagar är en perfekt golfdag! Det finns många resebolag som erbjuder golfresor till denna ö men varför inte själv köpa hus på Mallorca, så att du kan åka dit när du själv vill? Hus på Mallorca går att köpa via en mäklare.

Mallorcas golfbanor

På Mallorca finns det som sagt en mängd golfbanor och de ligger utplacerade lite varstans. Mallorca är inte så stort, så det går faktiskt att testa dem alla, om du har hus på Mallorca. Under en semestervecka kan det ju bli lite kort om tid. Naturen är vacker på Mallorca och det återspeglas även på alla golfbanorna. Det finns en stor variation på golfbanorna på denna ö, med fantasifulla med layouter skapade av kända internationella designers.

Bland de golfbanor vi rekommenderar har du bland annat Golf Son Muntaner som ligger ca 15 minuters bilfärd från Palma stad. Testa även gärna Golf Maioris ca 15 minuters bilfärd från Palma stad eller åk lite längre och testa Alcanada Golf, Alcudia, ca 60 km från Palma stad.

 

21 Apr 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: