Flytta till Djursholm - har de golfbana?

Ska du flytta till Djursholm? En underbar plats som erbjuder både fin natur, nära till vattnet och segelmöjligheter från egen tomt eller egen brygga om man bor nära vattnet. Men hur ser det ut med golfbanor i området? Kan man spela golf på Djursholm? Här får du lite tips - och det första tipset är att kolla upp flyttfirma på Djursholm för enklast möjliga flytt. 

Du kan känna dig lugn

Du slipper sälja golfbagen med dina favoritklubbor för på Djursholm finns en av Sveriges trevligaste golfklubbar. Djursholms GK har funnits i över 90 år och erbjuder en 18-hålsbana som är helt nyrenoverad. 

De har familjeklubb så hela familjen kan vara med och de har dessutom en riktigt fin restaurang så man kan slå sig ner och äta mellan hålen när man blir lite sugen. I golfkrogen kan du slappna av och om du är hågad kan du delta i någon av alla de turneringar och tävlingar som de har varje år. 

En flytt till Djursholm betyder inte att du får långt till golfbanan, för den ligger mitt i hjärtat av Djursholm. Du kan enkelt ta dig dit på under 15 minuter även från centrala Stockholm. På deras hemsida kan du se hur du gör för att boka in dig för spel och du väljer själv om du vill slå bollar på driving range, spela 9 hålsbana eller köra fulla 18 hål med vänner. 

25 Nov 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: