Golfbanor i Sverige – besök dem med bilen

Om du som jag gillar att spela golf på olika banor, så är det smidigt att packa bilen med golfklubbor och utrustning och åka runt till de banor som finns i Sverige. Dock är det viktigt att se till att ha bra sommardäck på bilen. Jag har nyss bytt mina, de var slitna de jag hade, så jag köpte nya sommardäck på nordendäck.se. Det är ju så att på sommaren måste man se till att man har sommardäck, som är lagliga. Är de under en viss millimeter så är det olagligt att köra på dem, liksom att man inte får köra med vinterdäck eller dubbdäck. När jag köpte mina hos sommardäck hos Nordendäck, så levererades de till en verkstad nära mig som samarbetar med dem. De hjälpte mig även att sätta på däcken, så då slapp jag att göra det själv.

Vilka däck ska man använda?

Nordendäck har sommardäck, vinterdäck, dubbdäck, fälgar och kompletta hjul som man kan köpa online. De har även däck från många däcktillverkare. Vilka man ska köpa är upp till var och en, men du kan ju kolla in däcktester och bäst i test och sådant som finns på nätet. Nordendäck har bland annat:

Nordendäck erbjuder även billiga sommardäck i lite andra prisklasser. Du kan hitta sommardäck i mellanklass från bland annat märken som Kumho och Sava, samt billigare däck från märken som Nankang och LingLong.

15 May 2015

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: